Warning: Use of undefined constant ZEE_LANG - assumed 'ZEE_LANG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data01/virt31950/domeenid/www.intrastat.ee/htdocs/wp-content/themes/zeecorporate/includes/plugins/theme_socialmedia_widget.php on line 5
Statistilised läved 2012 | Intrastati Abi

Statistilised läved 2012

Intrastat aruande kohustus tekib siis, kui ettevõtte käive on ületanud aruandeaasta statistilise läve. 2012 aastal on statistiline lävi kauba lähetamisel 100 000 eurot ja kauba saabumisel 140 000 eurot. Aruanne tuleb esitada juhul, kui antud lävi ületati 2011. aastal või ületatakse 2012. aastal. Viimasel juhul tekib aruande esitamise kohustus läve ületamise kuust. Aruandekohustuse määramisel arvestatakse ainult kaubavahetuse käivet Euroopa Liidu liikmesriikidega. Kauba saabumise ja lähetamise läve arvutatakse eraldi ning aruande esitamise kohustus tekib ainult selle kaubavoo puhul, milles lävi ületati. Aruandekohustus kestab aasta lõpuni.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data01/virt31950/domeenid/www.intrastat.ee/htdocs/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Comments are closed.