Warning: Use of undefined constant ZEE_LANG - assumed 'ZEE_LANG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data01/virt31950/domeenid/www.intrastat.ee/htdocs/wp-content/themes/zeecorporate/includes/plugins/theme_socialmedia_widget.php on line 5
Muudatused Intrastatis 2012 | Intrastati Abi

Muudatused Intrastatis 2012

Statistikaamet on avaldanud ülevaate Intrastat aruandega seotud muudatustest 2012. aastal. Suuri muudatusi Intrastati süsteemis ei toimunud. Muutusid statistilised läved ning kaupade kodeerimisel tuleb kasutada Kombineeritud nomenklatuuri 2012. aasta versiooni.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data01/virt31950/domeenid/www.intrastat.ee/htdocs/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Comments are closed.